Skip to content

Bjørn Eidsvåg knuser alle rekorder i Wimp

november 10, 2010

Bjørn Eidsvågs nye album – “Rundt neste sving” som ble sluppet på mandag har blitt møtt med enorm interesse hos lytterne. Mandagens avspillinger på WiMP viser at nesten 25% av alle brukere av musikktjenesten hørte hele eller deler av albumet. Antall avspillinger ga også dagsrekord for ett enkelt album. Den forrige rekorden hadde Röyksopp med albumet ”Senior” som kom ut tidligere i høst, men Eidsvåg slår denne rekorden med over 20%.

”Det er ekstra gøy at det er de norske artistene som står for rekordnoteringene i WiMP, spesielt med tanke på det store antallet internasjonale utgivelser hver uke. Generelt ser vi at vår tydelige profilering av norsk musikk gir resultater” sier Bjørn Hammershaug, musikkredaktør i WiMP.

På WiMP ligger det også en spesialversjon av Eidsvågs album med kommentarspor. Der forteller Eidsvåg at det slett ikke var planlagt å gi ut noe album nå, men han ble utfordret på YouTube av Thomas Dybdahl. Refrenget til ”Nede for telling” fikk han servert av Helge Torvund på Twitter. Refrenget på sangen ”Snart framme” er inspirert av ”Klanen” og Eidsvåg selv drømmer om å høre Klanen synge sangen.

”Slike spesialversjoner er skreddersydd for WiMP. De gir en merverdi for lytteren, og bidrar til at man kommer nærmere artisten. I stedet for å lese et artistintervju mens man hører musikken, får man her begge deler rett i øret. Vi har konkrete planer om flere slike spesialversjoner i tiden framover”, avslutter Bjørn Hammershaug.

Reklamer
No comments yet

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: