Skip to content

Slik ringer Anine Stang julen inn

desember 8, 2010

Anine stang Denne julen har Anine Stang lagt luremuseriet på hylla på vegne av Røde Kors, og stiller med en egenskrevet låt inspirert av Hans Christian Andersen-novellen Piken med svovelstikkene. Anines «Christmas Card» kan lastes ned for 8 kroner blant annet her. Inntektene går rett til Kors på halsen, Røde Kors’ dialogtilbud til barn og unge, og et team av sterke navn fra filmbransjen bidrar på dugnad i prosjektet.

Hør Anine Stang i WiMP
– Det er en glede å kunne bidra til et så viktig tiltak som kontakttelefonen for barn og unge, sier Anine.

– Mange barn sliter, særlig rundt høytidene. Forhåpentligvis kan låten og videoen gi kontakttelefonen ekstra oppmerksomhet, i tillegg til å bidra til å utvikle tilbudet enda mer.

Fortsetter nedenfor videoen til Anines «Christmas Card»:
Takket være god dugnadsånd og stor innsats fra alle involverte, har prosjektet latt seg realisere på rekordtid. På under en uke har det blitt laget en musikkvideo, regissert av Petter Tangmyr, som har vært nominert til filmfestivalen i Cannes. Klipp og etterarbeid er gjort av Storyline som blant annet har klippet Max Manus. Alle involverte har stilt opp gratis i prosjektet, som setter fokus på ensomhet. 

– Jeg er takknemlig for at så mange dyktige mennesker har villet bidra med sine talenter. Det viser hvor engasjerende denne saken er, at folk bryr seg, og har lyst til å hjelpe.

Kors på halsen er et uforpliktende tilbud til ungdom som trenger noen å snakke med, enten på telefon eller nett. Tilbudet er drevet av frivillige og er åpent hver dag fra mandag til fredag året rundt. Telefonen holder også åpent på julaften og nyttårsaften.

Ikke like viktig, men… se også: Hermer Ke$ha etter Anine Stang? (Eller vice versa?)
Anine Stang
Denne artikkelen er skrevet av Online.nos samarbeidspartner, ungdomsnettstedet 730.no.
Reklamer
No comments yet

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: