Skip to content

Vinni fra Paperboys – «Phoenix»

desember 15, 2010

Vinni and The VagabondsDet er vanskelig for meg å si, men jeg har fått en del kommentarer på at sounden er annerledes, sa Øyvind Sauvik til 730 da han slapp sitt første album under navnet Vinni, istedenfor sitt vanlige gruppenavn.

– Samtidig har Paperboys vært veldig mange forskjellige ting, fordi vi utvikler oss hele tiden. Det er viktig for oss at vi får utfordret og testet oss selv i Paperboys. Derfor er dette litt enklere for meg. Jeg har ringt og spurt noen gode venner og flinke artister om de vil være med på prosjektet. De jeg har spurt har sagt ja og det er kult.

En av dem som ble med er singer-songwriter Laila Samuelsen, som tar seg av refrenget på Thomas Pettersen-produserte «Phoenix», andre singel fra platen Happily Lost. Låten, som ikke er langt unna Paperboys’ store hitkatalog, har allerede rotert på P3, Radio 1 og The Voice i flere uker.

Nå har  videoen kommet, og regissører Frederic Esnault og Inia James byr på ikke så smørblide bilder av vold i hjemmet, og Vinni som forsøker å ordne opp mens Laila bruser med sine flotte Kjersti Vatle-fjær. Se videoen nedenfor.
Hør Vinni and The Vagabonds’ album via WiMP og last ned her .
Vinni er allerede på plass i studio og spiller inn musikk som skal ut til neste år. Ringreven er også aktuell som gjest på Tone Damlis singel «Stuck In My Head». Se videoen her!

Denne artikkelen er skrevet av Online.nos samarbeidspartner, ungdomsnettstedet 730.no.
Reklamer
No comments yet

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: