Skip to content

100% gate: Jesse Jones og Vinni

januar 6, 2011
Denne artikkelen er skrevet av Online.nos samarbeidspartner, ungdomsnettstedet 730.no.
Jesse Jones og Vinni

Hør Jesse Jones’ musikk via WiMP

På tampen av 2010 kom Tommy Tees artist Jesse Jones med en av årets beste norske raplåter, Lillebjørn Nilsen-samplende «Gategutt» med superhook av Vinni fra Paperboys. Nå er videoen her, i regi av den tidligere australske stuntmannen Inia James, og Jesse alias Jonas forteller 730 at han er toppfornøyd.

Jesse Jones– Jeg synes videoen både ser bra ut og bygger på en god idé som jeg synes video-folka og Inia løste veldig fint. Dette er nok den videoen Tommy og jeg har vært mest involvert i på selve shooten også, og da blir det jo ekstra fett når det ser så flott ut.

Hvordan blir debutalbumet 12 blokker og en vei?- Det skjønner man når man hører skiva. Det har jo selvsagt med at jeg har fått velge fra øverste beats-hylle hos Tommy, og at alt jeg sier er usensurert, ærlig og rett fra gata!

Fortsetter nedenfor videoen til «Gategutt».

Platen kommer 21. februar, «etter at Jesse har drept by:Larm og forhåpentligvis sluppet en ubetinget dom i tingretten», legger Jesses karismatiske, bergenske manager Gunnar Greve Pettersen til.

Fun fact 1: Regissør Inia James er denne uken i Los Angeles og skyter video med en amerikansk rapper, og var nettopp var i Las Vegas med en norsk gruppe. (Følg med.)

Fun fact 2: Dynamittduoen Tommy Tee og Son of Light får snart bryne seg på en av de mest kritikerroste popjentene i Norge. (Følg med.)
Hør Jesse Jones’ musikk via WiMP og last ned her
Reklamer
No comments yet

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: