Skip to content

Til Norge for første gang

januar 19, 2011

Denne artikkelen er hentet fra  Online.nos samarbeidspartner, ungdomsnettstedet 730.no.

Linkin ParkHovefestivalen presenterer  andre headliner til årets festival. Legendene Linkin Park har gjennom 10 år opparbeidet seg en lojal fanskare over hele verden, solgt over 50 millioner album og posisjonert seg som et av verdens største band. 28. juni spiller bandet på en konsertscene i Norge for aller første gang.

– Vi er veldig fornøyd med endelig å kunne få Linkin Park til Norge og Hove. De er et moderne rockeband som blander metal med rock og hip-hop stiller de nesten i en egen klasse. De er også et band som reflekterer Hoves bookingprofil på en enestående måte, siden vi alltid har prøvd å få band fra alle uliike sjangre på plakaten, sier festivalsjef Melvin Benn.

(Fortsetter nedenfor videoen.)

Hør Linkin Park via norske WiMP og last ned her .

Sekstetten fra Agoura Hills, California slo igjennom i år 2000 med Hybrid Theory, et album som solgte over 24 millioner eks og som fortsatt er det mestselgende debutalbumet i dette årtusendet. Bandet, som aldri har vært redde for å eksperimentere, har ved en rekke anledninger samarbeidet med andre artsiter, deriblant tidligere Hove-gjest Jay-Z på EPen Collision Course. Linkins seneste album, A Thousand Suns, kom ut i september 2010 og debuterte på førsteplass på Billboard-lista.

– Linkin Park har gjennom alle fem årene stått høyt på ønskelista til publikummet vårt, og jeg vet at bandet har en stor og dedikert fanskare som drømmer om å se dem her til lands. Det er gøy å endelig kunne tilfredstille fansen, sier bookingansvarlig Toffen Gunnufsen.

Hovefestivalen går av stabelen mellom 28. juni og 1. juli på Tromøya utenfor Arendal. Fra før av er blant andre Robyn, John Olav Nilsen & Gjengen,  Kylesa , All Time Low og Jesse Jones klare for festivalen.

Reklamer
No comments yet

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: